Leverans

LEVERANS

Lägg din beställning innan 13.00 på vardagar så levererar vi ut samma dag. Räkna med en till två dagars leveranstid tills paketet finns hos ditt ombud. Vi skickar ett spårningsnummer med ditt leveransbesked.

LEVERANS
Vi skickar alla produkter från vårt lager i Stockholm, Sverige. Alla våra produkter skickas säkert och snabbt med PostNord eller Bring i Sverige och med FedEx, utanför Sverige. Vi har inga extra hanteringsavgifter. Observera att lokala avgifter (moms, avgifter) kan förekomma vid leverans utanför Sverige, beroende på land och deras lokala tull. Dessa avgifter är på egen bekostnad.

FEDEX INTERNATIONELLT
Beställningar som skickas med FedEx, tar vanligtvis 3-6 arbetsdagar i leveranstid från att ordern lagts på vår hemsida. Vi skickar ett spårningsnummer med ditt leveransbesked.

TRANSPORTSKADOR
Vi är inte ansvariga för förlorade, stulna eller skadade paket i postgången. Det är upp till dig att spåra och spåra ditt paket och se till att du är där för att ta emot den. Ring transportföretaget (PostNord, Bring eller Fedex) direkt för frågor angående din leverans. Men ta gärna också kontakt med oss om du inte fått den hjälp du behöver från transportören, maila oss på: [email protected]

DePalma Workwear - For a new generation of craftsmen