Leverans

LEVERANS

Just nu! Förlängd bytesrätt till och med sista januari 2021. Beställ innan den 19 december för att vara säker på att få hem dina klappar i tid.

Lägg din beställning innan 12.00 på vardagar så levererar vi ut samma dag från vårt lager i Stockholm. Vi skickar ett spårningsnummer med ditt leveransbesked.

LEVERANSALTERNATIV
-PostNord till ombud.
Gratis om du handlar för 749 kronor eller mer, annars 59 kronor. 1-2 dagars leveranstid. Du får ett mail med information om leveransspårning och aviseras med SMS när paketet är framme hos ombudet. Genom PostNord kan du även välja vilket ombud som passar dig bäst.

-PostNord Hemleverans.
99 SEK, 1-2 dagars leveranstid. Du får ett SMS från PostNord med information om hur du väljer leveranstid. Du kan även välja att paketet lämnas i brevlåda eller vid dörren även om du inte är hemma. Kan även leverera till företagsadresser.

-PostNord Företagspaket.
99 SEK, 1-2 dagars leveranstid. Obs! Endast till företagsadresser! Om en privatadress anges tillkommer en kostnad på 250 kronor.

-Bring till ombud.
Gratis om du handlar för 749 kronor eller mer, annars 59 kronor. Du får ett mail med information om leveransspårning och aviseras med SMS när paketet är framme hos ombudet.

FEDEX INTERNATIONELLT
Beställningar som skickas med FedEx, tar vanligtvis 3-6 arbetsdagar i leveranstid från att ordern lagts på vår hemsida. Vi skickar ett spårningsnummer med ditt leveransbesked.

TRANSPORTSKADOR
Vi är inte ansvariga för förlorade, stulna eller skadade paket i postgången. Det är upp till dig att spåra och spåra ditt paket och se till att du är där för att ta emot den. Ring transportföretaget (PostNord, Bring eller Fedex) direkt för frågor angående din leverans. Men ta gärna också kontakt med oss om du inte fått den hjälp du behöver från transportören, maila oss på: [email protected]

DePalma Workwear - For a new generation of craftsmen