Leverans

SHIPPING

Vi skickar alla produkter från vårt lager i Stockholm, Sverige. Alla våra produkter skickas säkert och snabbt med Bring i Sverige och med FedEx, utanför Sverige. Vi har inga extra hanteringsavgifter. Observera att lokala avgifter (moms, avgifter) kan förekomma, beroende på land och deras lokala tull. Dessa avgifter är på egen bekostnad.

LEVERANSSÄTT OCH LEVERANSTIDER
Beställningar tar vi hand om måndag till fredag, 8:00 till 3:00 CEST, med undantag för stora helgdagar, och skickas vanligtvis 1-2 arbetsdagar från det att en beställning är placerad.

Leveranstider med Bring i Sverige
I Sverige tar det vanligtvis 2-3 arbetsdagar från lagd order på vår hemsida till ditt lokala postombud, där din order hämtas ut. Spårningsnummer skickas till dig via e-post, i din orderbekräftelse från oss.

Leveranstider med FedEx utanför Sverige
Beställningar som skickas med FedEx, tar vanligtvis 3-6 arbetsdagar i leveranstid från att ordern lagts på vår hemsida. Spårningsnummer skickas till dig via e-post, i din orderbekräftelse från oss.

Skadade transporter
Vi är inte ansvariga för förlorade, stulna eller skadade paket i postgången. Det är upp till dig att spåra och spåra ditt paket och se till att du är där för att ta emot den. Ring transportföretaget (Bring eller Fedex) direkt för frågor angående din leverans. Men ta gärna också kontakt med oss om du inte fått den hjälp du behöver från Bring eller FedEx, maila oss på: [email protected]

DePalma Workwear - For a new generation of craftsmen