Byte, retur och reklamation

RETURER

Under förberedelserna för att re-lansera DePalma Workwear är sajten stängd för köp och returer. Har du en retur du vill göra så hjälper vi dig! Kontakta oss på [email protected]

SÅ RETURNERAR DU
• Det är enkelt och gratis att returnera/byta produkt. Använd den bifogade returslippen som är bifogad i din försändelse.
• Du kan returnera produkten inom 14 dagar efter leverans utan särskilda skäl.
• Vill du byta storlek? Lägg en ny order på den produkt du önskar byta till. Returnera sedan produkten du inte vill ha enligt informationen i paketet. Tips! Har du betalat med Klarna kan du pausa fakturan.
• För återbetalning av en retur så betalar vi dig när vi tagit emot den fysiska produkten.
• Kom ihåg att du alltid kan kontakta oss för frågor på; [email protected]
• Glöm inte att spara kvittot när du lämnar in paketet!

RETURVILLKOR
OBS! Varor som returneras ska vara i nyskick och alla etiketter ska vara kvar. Det är ingen returrätt på underkläder eller profilerade produkter.

RETUR AV ETT PAKET UTOMLANDS
Var god märk upp paketet "RETURNED GOODS" för att undvika tullar eftersom vi inte är ansvariga för eventuella avgifter som kan tillkomma.

TRANSPORTSKADA ELLER FELAKTIG PRODUKT
Om produkten går förlorad eller är felaktig vid ankomst, kontakta oss så snart som möjligt så ska vi göra vårt bästa för att åtgärda detta. Vänligen ange ordernummer, ditt namn och din adress. Maila oss på: [email protected]. Vi ansvarar inte för försvunna paket i postgången men självklart vill vi göra vårt yttersta för att hjälpa dig som är vår kund. Försök först att kontakta PostNord eller Bring (Fedex om utanför Sverige) och undersök vart ditt paket tagit vägen.

EJ HÄMTADE PAKET HOS OMBUD
Eftersom paket som inte hämtas på ditt postkontor måste skickas tillbaka till oss förbehåller vi oss rätten att debitera dig en hanteringsavgift för att täcka returkostnaderna.

DePalma Workwear - For a new generation of craftsmen