Byte, retur och reklamation

RETURER

Vår returpolicy
• Det ska vara enkelt att returnera/byta produkt. Använd den bifogade returslippen som är bifogad i din försändelse.
• Du kan returnera produkten inom 14 dagar efter leverans utan särskilda skäl.
• Produkten måste vara i nytt skick.
• För att undvika tullavgifter (utanför Sverige) markera på försändelsen "RETURNED GOODS" tydligt.
• Vill du byta storlek? Lägg en ny order på den produkt du önskar byta till. Returnera sedan produkten du inte vill ha enligt informationen i paketet. Tips! Har du betalat med Klarna kan du pausa fakturan.
• För återbetalning av en retur så betalar vi dig när vi tagit emot den fysiska produkten. • Har du mottagit fel produkt eller är den skadad på något sätt? Kontakta oss så kommer vi att reda ut samt lösa detta!
• Om ditt paket inte tas i anspråk hos ditt ombud kan du behöva betala en hanteringsavgift för paketets återlämnande i returgången till vårt lager igen.
• Kom ihåg att du alltid kan kontakta oss för frågor på; [email protected]
• Returen/bytet är gratis om du använder dig av returslippen, bifogad i din försändelse. Vi står för frakten ut till kund igen vid byten. Glöm inte att spara kvittot när du lämnar in paketet!

RETURPOLICY
Om du inte är helt nöjd med ditt köp, maila oss bara för att meddela oss och skicka produkterna i retur inom 14 dagar med returslippen som ligger i ditt paket. Om du inte längre har etiketten - ingen fara! Då kan du skicka in din retur till nedan adress:

DePalma Workwear AB
Tobaksspinnargatan 2
117 36 Stockholm

Sverige

Märk försändelsen: RETUR

Tänk på att paketet du skickar i retur ligger på ditt ansvar, både för returavgiften det kostar att skicka denna (om du inte använder returslippen) och själva produkten. Vi rekommenderar därför att du använder ett leveranssätt som försäkrar dig om innehållets värde om den skulle försvinna på vägen. Om det är så att du inte använder returslippen, då ska du begära ett kvitto på din inlämning.

RETURVILLKOR
Returprodukter måste vara i nytt skick. Undvik att bära parfym / aftershave eller deodorant som kan lämna märken eller doft på produkten när du provar dem hemma. Vi kommer inte att kunna acceptera returen om dessa instruktioner inte har följts.

RETUR AV ETT PAKET UTOMLANDS
Var god märk upp paketet "RETURNED GOODS" för att undvika tullar eftersom vi inte är ansvariga för eventuella avgifter som kan tillkomma.

TRANSPORTSKADA ELLER FELAKTIG PRODUKT
Om produkten går förlorad eller är felaktig vid ankomst, kontakta oss så snart som möjligt så ska vi göra vårt bästa för att åtgärda detta. Vänligen ange ordernummer, ditt namn och din adress. Maila oss på: [email protected]. Vi ansvarar inte för försvunna paket i postgången men självklart vill vi göra vårt yttersta för att hjälpa dig som är vår kund. Försök först att kontakta Bring (Fedex om utanför Sverige) och undersök vart ditt paket tagit vägen.

EJ HÄMTADE PAKET HOS OMBUD
Eftersom paket som inte hämtas på ditt postkontor måste skickas tillbaka till oss förbehåller vi oss rätten att debitera dig en hanteringsavgift för att täcka returkostnaderna.

DePalma Workwear - For a new generation of craftsmen