MAJ 2022

DePalma besökte RPJ Bygg som återigen är aktuella i TV-serien “Grand Designs”

Text av Pelle Jansson
Bilder av Pierre Wikberg

“Ett gediget hantverk och kärlek till yrket samt ett stort intresse för arkitektur och design gör oss till en byggmästare utöver det vanliga.” Så presenterar sig RPJ Bygg på sin sajt. Trion som utgör @rpjbygg består av pappa John Larsson och de två sönerna Rasmus och Pontus. Deras initailer bildar namnet "RPJ".

RPJ Bygg har extremt god renomé i byggnadskretsar, vilket har gett dem möjligheten att bygga flera verkligen spektakulära och fantastiska hus.

"Ett gediget hantverk och kärlek till yrket samt ett stort intresse för arkitektur och design gör oss till en byggmästare utöver det vanliga." -RPJ Bygg

Arkitektur och design ligger dem varmt om hjärtat, likväl som deras kärlek för hantverket. Precision i utförande tillsammans med passion speglas i att de har arbetat med flera av Sveriges topparkitekter.

Återigen finns det möjlighet att se RPJ Bygg i Grand Designs som visas på TV4 i Sverige. Första avsnittet 2022 besöker programmet fritidshusbygget Nabben som ni kan se på bilderna här. Sänds 27 oktober.

Förra gången RPJ Bygg var med i rutan på Grand Design var det Rasmus egna magiska husprojekt @skogsvilla_1 som presenterades.

Se mer!

Vill du ta en titt på fler RPJ-projekt eller komma i kontakt med dem kan du göra det på rpjbygg.se eller kolla in deras Instagram @rpjbygg.

Vill du att vi besöker dig och ditt företags projekt? Kontakta oss här.

RPJ Bygg Outfit

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev